Mateo Prifti

Youth Talks #9 me Aneida Bajraktari dhe Mateo Prifti

Business Magazine Albania
Jun 27, 2018

Eksperienca shqiptare në biznesin novator

Reporter.al
Mar 27, 2017

Inovacioni dhe te rinjte

Vizion Plus
Mar 1, 2017

Interview About Entrepreneurship and Economic Reform to Support Innovation

Scan TV
Jan 28, 2017

Fundjava duke Inovuar Start up Tirana 7 ne kryeqytet - 8 Dhjetor 2016

Vizion Plus
Dec 8, 2016

Interview with Mateo Prifti - BusinessMag was Live @Startup Weekend 6 - Youth Edition

BusinessMag Albania
May 12, 2016

Startup Weekend Tirana 3 concluded with most innovative business ideas by Albanian youngsters.

OneEurope
Nov 21, 2015

Një 18-vjeçar nga Shqipëria në Kenia, në “samitin e Obamës

BalkanWeb.com
Aug 12, 2015

Mateo Prifti, nxënësi që përfaqësoi Shqipërinë në Kampin e Biznesit Ron Brown

Shqiptarja.com
May 4, 2015

Perfaqesuesi i Shqiperise ne Ron Brown Forum

KohaJone.com
May 4, 2015

Interview About Entrepreneurship Bootcamp

Top Channel
Jan 19, 2015

Ekipi fitues i Startup Weekend Tirana, Shumlist, sukses dhe në Global Startup Battle

PCWorld.al
Nov 24, 2014
Twitter Facebook Instagram Linkedin